Hamer Rally Team op 2e plaats overall na geslaagde nachtetappe

De nachtrit is goed verlopen. Het team kwam rond 24 uur veilig binnen. Het was een bijzondere ervaring. In het donker met de lichtbalk en koplampen vol aan je weg zoeken door een wirwar aan sporen. Rijden op het nachtkompas bleek voor veel teams een uitdaging. De Hamertruck en bemanning heeft het goed gedaan. Om 1:30 uur stonden ze 4e in de nachtrit. Vanmorgen was het algemeen klassement van de trucks bekend en bleek de Hamer Rallytruck met Lars, Hans en Bert 2e overall te staan. Chapeau! Knappe prestatie…

Voorlopig 4e plaats in nachtrit

Vandaag 2e plaats overall

Vandaag start de racetruck rond 11.45 uur. Locatie is weer het grootste militaire oefenterrein van Europa.

Na het stevige ontbijt dat Cor de heren vanochtend heeft opgediend gaat de racetruck rond 11.30 uur richting start waarna op 11.51 uur de eerste special van ongeveer 100 kilometer begint.
Na deze special, die weer over de snelle pistes van de tankbanen gaat, krijgt het team 2 uur rust. Na aftrek van reistijd van en naar het kamp blijft er dan een uur over om eventueel sleutelwerk te verrichten. Na de rusttijd volgt de tweede special van de dag die ook ongeveer 100 kilometer is.

De Hamer truck doet het uitstekend tot nu toe. Op een gebroken bladveer na heeft de truck geen problemen deze rally. We duimen dat het zo blijft en de mannen hun uitstekende 2e plaats klassering weten te behouden.

We wensen het team weer een mooie en vooral veilige dag toe.