Hamer Rally Team weer naar Breslau Rallye in Polen

Vorig jaar werd het Hamer Rally Team tweede bij de trucks in de Cross-Country klasse van de Breslau-Rallye 2020 in Polen.
Dit jaar gaan we proberen weer een podiumplaats te bemachtigen in deze prachtige rally die van 28 juni tot en met 2 juli verreden wordt.

We gaan naar Polen met 1 racetruck en de Toyota Landcruiser 4×4.
De truck wordt bemand door Lars Jans (pilot), Hans Heerema (navigator) en Bert uijt den Boogaard (monteur). De Toyota 4×4 door Marcel van de Kamp (pilot) en Arjen van Asselt (navigator).
Het team heeft veel geleerd van haar deelname vorig jaar en de nodige verbeteringen aan het materiaal aangebracht. Zo is bij de truck extra bescherming tegen takken gemonteerd, zijn de spiegels dichter naar de cabine geplaatst en is er extra verlichting aangebracht.
De Toyota is flink onder handen genomen. De motor is, geheel in eigen beheer, compleet nieuw opgebouwd, er zijn speciale bodemplaten en een takkenvangers gemonteerd. De auto is nu nog betrouwbaarder.

De Breslau Rallye 2021 is dit jaar groter dan ooit.
Het deelnemersveld bij de trucks is meer dan verdubbeld. Veel Nederlandse teams doen mee als training voor de Morocco Desert Challange. Het parcours van de 2021 rally is uitgezet in hetzelfde gebied als vorig jaar.
Wij hebben er ontzettend veel zin in en zullen u de komende tijd op de hoogte houden van onze voorbereiding en natuurlijk van de race zelf.