In Apeldoorn wordt hard gewerkt. Zelfs als de Dakar in volle gang is.

Terwijl in Zuid Amerika de Dakar in volle gang is en Gerard de Rooij op het scherpst van de snede strijd levert met de KamAZ-sen gaan in Apeldoorn de voorbereidingen voor onze deelname aan de Morocco Desert Challenge, de tweede grootste Rally Raid ter wereld, in april gewoon door. Dat moet ook wel want er moet alles bij elkaar veel werk verzet worden aan de 2 racetrucks en 2 race 4×4’s. En ook de drie servicetrucks moeten in goede conditie zijn voor ons nieuwe Marokko avontuur.
Het hart van uit de ‘oude’ Toyota van Helen en André is verwijderd en we zijn aan het kijken of we deze motor (of onderdelen daarvan) in een later stadium nog zullen wisselen met de motor die in de nieuwe Toyota zit. Bij De Krommenhoek Toyota is alles onder de auto nagelopen en aangepast en wordt er momenteel flink gesleuteld om de auto gereed te krijgen voor de testdag die we hebben gepland.
Inmiddels staan er 2 voertuigen in de spuiterij. De binnenkant van de cabine en laadbak van Fons zijn racetruck wordt opnieuw gespoten en de nieuwe Toyota van Helen en André wordt in de Hamer Rally Team kleuren gebracht.

Het is onze planning om 9 februari alle wagens in het terrein te testen.

Kijk bij FOTOALBUMS voor meer foto’s.

Wordt vervolgt …