Rallye Breslau Poland 2021 is dit jaar groter dan de 2021 Dakar Rally

De Rallye Breslau Poland is de oudste off-road rally van Europa en dit jaar tevens het grootste internationale off-road evenement ter wereld.
Er doen dit jaar in totaal 403 rally teams met 25 nationaliteiten mee. Aan de start op 28 juni worden 56 motorfietsen, 51 quads, 92 side-by-sides, 91 cross country auto’s, 33 extreme auto’s, 32 cross country vrachtwagens, 18 extreme vrachtwagens en 30 voertuigen in de non-racing categorie verwacht.

Nieuw, extra groot bivak
Vanwege het enorme deelnemersveld is het bivak dit jaar veel groter dan normaal. Het bivak is net als een klein dorp waar aan alles is gedacht zodat ook de coronaregels in acht genomen kunnen worden.
De rally start dit jaar op 28 juni in kamp 1 (Drawsko Pomorskie). Vanuit dit kamp worden drie legs gereden. Na de derde leg, verhuist het hele deelnemersveld naar kamp 2 (Gwda Wielka) vanwaar nog twee legs verreden worden. Na de vijfde en laatste leg, op vrijdag 2 juli, is de prijsuitreiking.

Het Hamer Rally Team vertrekt vrijdag 25 juni vroeg in de morgen vanuit Apeldoorn naar Kamp 1, aan de zuidkant van de militaire Polygon Drawsko Pomorskie (GPS N53.28339 E15.63013)
Ze hopen daar dezelfde dag of anders de volgende dag vroeg in de ochtend aan te komen.
We wensen het team alvast een goede reis!

http://www.rallye-breslau.com