ContrAll biedt betrokken & praktische dienstverlening in Projectmanagement, Advies, Engineering & Inspectie voor de industriƫle- & brandstoffen sector.

ContrAll werd in 1995 opgericht door Michaƫl Paul Stamm, van oorsprong architect met achtergrond bij oliemaatschappijen en in de automotive branche. In de loop der jaren is het bureau gegroeid met een aparte BV voor onafhankelijke inspecties en onlangs uitbreiding in de vorm van installatieadvies.

ContrAll Projektrealisatie verzorgt engineering en projectmanagement ten behoeve van zeer uiteenlopende projecten in de industrie en automotive branche op gebied van ontwerp, vergunningen, aanbesteding, realisatie en netwerkbeheer.

ContrAll Inspectie is een landelijk opererend inspectiebureau met medewerkers die werken vanuit de regio en gespecialiseerd in het inspecteren van vloeistofdichte voorzieningen.

ContrAll Installatieadvies biedt als uitbreiding op het bestaande dienstenpakket oplossingen voor advies en uitwerking van gebouwgebonden installaties. Dit kan zijn op elektrazaken maar ook verwarming, luchtbehandeling en ventilatie in de breedste zin van het woord.