Hamer Slijterij – Wijnhandel – Catering

Welkom bij Hamer, hét adres voor uw favoriete wijn. Bij Hamer koopt u niet alleen wijn, u belééft het ook. Wij willen u laten meegenieten van onze passie: met zorg geselecteerde kwaliteitswijnen van over de gehele wereld, onderscheidend in iedere prijs/kwaliteitsverhouding. Géén 12 in een dozijn, maar wel het beste voor iedere beurs. De bevlogenheid van ons team, dat geleid wordt door vinoloog Alex Salomons en Christiaan Koldenwijn, is de ruggengraat van Slijterij & Wijnkoperij Hamer. Wij gaan graag met u in gesprek over uw persoonlijke voorkeuren, om zo de best passende wijn bij uw smaak te selecteren. Naast wijn hebben wij ook een ruim aanbod van de beste whisky, speciaalbieren, genevers en likeurtjes. Wij zien uit naar uw bezoek aan de Zwolseweg in Apeldoorn!, 7345 AJ Apeldoorn
Telefoon: +31 (0) 55 5214078
E-mailadres: info@hamerwijnen.nl
Website:
Terug naar het Hamer Team

Slijterij & Wijnkoperij Hamer is hét adres voor uw favoriete wijn. Bij Hamer koopt u niet alleen wijn, u belééft het ook. Met zorg geselecteerde kwaliteitswijnen van over de gehele wereld, onderscheidend in iedere prijs/kwaliteitsverhouding. Géén 12 in een dozijn, maar wel het beste voor iedere beurs.

 

De bevlogenheid van ons team, dat geleid wordt door vinoloog Alex Salomons en Christiaan Koldenwijn, is de ruggengraat van Slijterij & Wijnkoperij Hamer. Naast wijn hebben wij ook een ruim aanbod van de beste whisky, speciaalbieren, genevers en likeurtjes.