Volg onze mannen in Breslau

Afgelopen zaterdag is een deel van het Hamer Rally Team vertrokken naar Breslau om mee te doen aan de Breslau Poland Rally 2020 die van 15 september tot en met 19 september verreden wordt. Een deel van het team kan er, door andere verplichtingen,  deze keer niet bij zijn waaronder Teamcaptain Fons Jans  en André en Helen Kuipers.
De team-eer wordt in deze rally hoog gehouden door Pilot Lars Jans die met navigator Hans Heerema en monteur Bert uijt den Bogaard meedoet met de CF 75 Rallytruck en Marcel van de Kamp die, samen met Arjen van Asselt, aan de rally deelneemt in de Toyota Landcruiser 90.

Het team is met 2 servicetrucks, compleet met mobiele werkplaatscontainers, en een Mercedes servicebus met autoambulance naar Breslau vertrokken.

Vandaag dinsdag 15 september start de Toyota Landcruiser om 10:50 uur en de rallytruck om 11:42 uur.
Ze rijden vandaag circa 50 kilometer verbinding gevolgd door een proef van 50 kilometer. Vervolgens nog eens 50 kilometer verbindingen waarna een proef van 75 kilometer volgt. Na deze proef moeten de wagens weer 50 kilometer rijden om terug in het kamp te komen.

Livetracking
Onze helden zijn te volgen via livetracking op website https://live.geotraq.org/poland-2020/
In het filter (bovenaan pagina) moet je dan wagennummers 236 (Landcruiser Marcel en Arjen) en nummer 412 (Rallytruck Lars, Hans en Bert) selecteren. Je kunt op de website dan hun verrichtingen live volgen.

Via deze website en de Hamer Rally Team Facebook zullen we de komende dagen verslag doen van het reilen en zeilen van onze toppers.

We wensen ze een geweldig avontuur en vooral veilige rally met een mooie klassering!